hits

Farmor i farta

Soneterapeut og livsveiledende coach med inspirasjonsglede.

Historien om en liten dråpe (et lite molekyl/sjel)

 • Publisert: 12.01.2018, 08:56
 • Kategori: Alternativt
 • Denne historien fikk jeg kanalisert i 2006. Tror du på reinkarnasjon - les videre!

  Historien om en liten dråpe (et lite molekyl/sjel)

  Den lille dråpen ble en gang sendt ut som et molekyl full av ren energi og kjærlighet ned til planeten Jorden fra en stor brennende lyskilde som kan minne om solen. Bare at denne lyskilden ligger lenger ut i systemet og kan ikke sees med det menneskelige øyet.  

  Mellom Jorden og denne lyskilden finnes det 7 påståtte etasjer (nivåer) som til nå er blitt observert, men det finnes nivåer også fra den 7`ende og opp til denne lyskilden hvor dråpen kommer fra. Fra den 7`ende etasje og til lyskilden kan man nesten sveve gjennom 6 nivåer til og da er vi på det 13`ende hvor lyskilden befinner seg.  

  13 står for tallet ulykke i gammel overtro. Hvorfor det må tro?  

  Tallet 13 er fra oppstandelsen lykketallet. Lyskilden.  

  Kortet 13 i Tarot er Døden som for mange virker avskrekkende men som i sannhet forteller om at gammelt rusk som er negativt må slippe taket for at man skal få en ny begynnelse. Kortet døden er i så tilfelle et veldig positivt kort i Tarot som forteller at når gammelt rusk har forsvunnet ut av livet, da skal du få en ny begynnelse, en ny fødsel. 

  Dette er lyskildens energi. Ny begynnelse, ny fødsel for dråpen (molekylet)  

  Dråpen (molekylet) blir sendt ut via stråler fra lyskilden og treffer planeten Jorden og en menneskekropp. Dette molekylet finner ikke veien til annet enn en menneskekropp fordi molekylet sendt fra denne lyskilden kan kun overleve i en menneskekropp.  

  I menneskekroppen utvikler molekylet seg utfra dagligdagse hendelser dette mennesket opplevelser, lærer å snakke, se, lytte, sanse og glemmer ganske fort hvor den kom fra og dråpen (molekylet) får etterhvert fylt opp boblen sin med tanker, erfaringer, positive og negative og får navnet "sjel". Molekylet blir en sjel med et spekter av erfaringer.  

  En menneskekropp har et maskineri som har en bestemt brukstid på Jorden før maskineriet slutter å virke, alt ettersom hvor godt sjelen tar vare på maskineriet sitt, eller hva slags ferd som er bestemt for denne sjelen.   

  Denne lille dråpen/sjelen/molekylet vandrer ut av maskineriet og tilbake til lyskilden, men noe har skjedd underveis. Dråpen har fått så mange tunge tanker å bære på. Den har blitt så tung at lyskilden ikke klarer å dampe den opp og den lille dråpen (molekylet) detter ned igjen til planeten Jorden i håp om å kvitte seg med det tunge lasset.  

  Dråpen (molekylet) bestemmer seg for hva den må gjøre for å kvitte seg med lasset og gir seg selv utfordringer på planeten Jorden før den daler ned igjen.  

  Den forsøker og forsøker men det virker som at det stadig kommer nye utfordringer og dråpen (molekylet) forstår en dag at det eneste som kan få den hjem til lyskilden er å ta kontakt med de situasjoner og andre sjeler som har forårsaket dråpens tunge lass. For å kvitte seg med det tunge lasset, må den face det situasjoner og andre sjeler om og om igjen i kjærlighet og ikke redsel, angst og foraktelse til det som har forårsaket det tunge lasset. For med ett forstår den at den ikke er alene om å ha et slikt tungt lass. Den forstår at i alle menneskelige maskinerier den har møtt var det også en annen dråpe (sjel) som var sendt ut fra samme lysenergi som den selv, og at alle dråper (sjeler) egentlig ønsket å komme hjem til lyskilden.  

  I sine mange ferder opp til lyskilden hvor den måtte stoppe i en eller annen etasje en periode fordi den ikke kom lenger opp, møtte den på andre dråper (sjeler) som også ventet på å dale ned til planeten Jorden igjen. Den møtte også dråper (sjeler) som den visste hvem var fordi dem hadde møttes på Jorden. De diskuterte med hverandre hva dem skulle gjøre for hverandre for å kvitte seg med det tunge lasset og slik bestemte dem seg for å gi hverandre en utfordring og at dem der nede på planeten Jorden skulle treffes i neste forsøk.  

  Dråpen visste også at andre dråper var årsak til hans tunge lass, men dem var et annet sted. Den kunne se hvor disse dråpene var og utfra dette måtte dråpen planlegge en lang reise med mulige flere turer til Jorden for å kvitte seg med sitt tunge lass.  

  Etter mange forsøk lykkes den lille dråpen til slutt og endelig kommer han hjem til lyskilden, der hvor kun ren kjærlighet eksisterer.  

  Der blir den lille dråpen (molekylet) født på ny og får en ny begynnelse.  

  Tarotkortet 13 forteller nettopp om en lang og muligens ikke smertefri periode som må til for at gammelt rusk/tungt lass skal slippe taket. Men når man endelig har sluppet taket og ikke gjør motstand til forandringer, men går på nye situasjoner med barnslig iver som (narren kortet 0), da slipper det tunge lasset mye raskere og en ny start ser dagens lys.  

  En ny begynnelse i ren kjærlighet!!! 

 • Publisert: 12.01.2018, 08:56
 • Kategori: Alternativt
 • 0 kommentarer