hits

Farmor i farta

Soneterapeut og livsveiledende coach med inspirasjonsglede.

wish.com basillen og test av jumper

 • Publisert: 04.11.2017, 10:22
 • Kategori: wish.com
 • Har du blitt bitt av wish.com basillen også? Alle snakker om nettbutikken med det rare i som selger til meget gunstige priser. 

  Jeg har latt meg inspirerere med å bestille tre jumpere/gensere og håper på rett størrelse og at fargen stemmer nogen lunde overrens med bilde. I går fikk jeg min første bestilling i postkassen, og det er den jumperen jeg har vært mest spent på. Jeg synes denne er helt rålekker og bestemte meg for å gå for fargen blå av den grunn at jeg har så mye svart og hvitt. På tide å få litt farger i garderobeskapet, har jeg tenkt. 

  Jeg valgte å gå for 1 størrelse større enn jeg vanligvis bruker fordi jeg ikke ønsker jumperen skal sitte klistret til kroppen og det gjorde jeg lurt i. Sjekk resultatet under.

  Jeg er 160 på strømpelessen og bruker vanligvis størrelse 38 i overdeler. Som du ser er den i det lengste laget av hva jeg liker å gå i, men helt greit når jeg går i tights som her. Ikke sitter den helt etter kroppen heller, noe jeg er meget glad for. Synes det ble akkurat passe.

  Jeg kommer å gå for denne varienten å bære plagget på. 

  Baksiden. 

  Om jeg skal gi det en minuskarakter må det være fordi den virker litt slaskete nederst, tynn og litt gjennomsiktig og at det ikke er sydd på vaskelapp. I nettbutikken (ikke sponset) står det at den er av cotton og polyester, men det står ikke hvor mye prosenter av hver.Bh`n min synes igjennom når det er lysere i rommet, men alt i alt er jeg fornøyd med første leveranse.  Jeg skal vise deg de andre jumprene jeg har bestilt også, når de kommer! 

  Ha en flott lørdag :)


  DAGENS SITAT

  «Man elsker ikke det andre mennesket på tross av dets feil og mangler, men elsker det med dets feil og mangler.» ? Tollak B. Sirnes

 • Publisert: 04.11.2017, 10:22
 • Kategori: wish.com
 • 0 kommentarer