Hans siste ord har brent seg inn i hjertet…

Annonselink

Jeg har tidligere skrevet at jeg skal oppdatere om røykeslutten min og sunn kost. Jeg har 1 (en) oppdatering om røykeslutt og ingen om sunn kost. Det er ikke lett å holde ord når hverdagen blir styrt av uforutsigbare arbeidstider og det er heller ikke til å stikke under en stol at det koker voldsomt under topplokket på denne farmora flere ganger i løpet av en dag. Men – i dag har jeg fri på dagtid, noe som passer bra siden det snør svære kjerringer og jeg har vært nødt til å måke unna snø fra inngangspartiet, parkeringsplassen og bilen som var nesten borte i all snøen, igjen. Ekstra glad er jeg for den varme, vanntette og lette skidressen spesielt i dag som det daler ned våt og tung snø.

Jeg har fått forespørsel om luen jeg har på meg på bilde over fra forrige innlegg som kan leses her. Du finner luen og vottene her! Jeg har virkelig lagt min elsk på dette settet som er varmt, mykt og behagelig å ha på.

Siden dagen min i dag vil være opptatt med snømåking på dagtid og klienter på kvelden, vil jeg gjøre det enkelt i dette blogginnlegget med en oppdatering om røykeslutten ved å legge inn bilde av artikkel fra romerikes blad lørdag 13. januar 2018. Jeg har fått mye fine tilbakemeldinger fra kollegaer og venner etter denne artikkelen ble publisert og det har gitt meg mer motivasjon og forpliktelse til å klare å stumpe røyken for godt.

Bildene under er fra tidligere i dag hvor jeg måkte unna snø fra stien bort til parkeringsplassen og en liten rast under tak fra uteplassen min


#røykeslutt #cellbes #lue #votter #skidress

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg